Privāti pasākumi

Mēs esam pārliecināti, ka komandas ilggadējā pieredze spēs Jums nodrošināt lieliskus svētkus kopā ar saviem tuvajiem!

KOPĀ GATAVOŠANA
AR ŠEFPAVĀRU KOPĀ GATAVOŠANA
AR ŠEFPAVĀRU

KOPĀ GATAVOŠANA
AR ŠEFPAVĀRU

Lieliska iespēja kopā ar profesionālu šefpavāru apgūt dažādas gatavošanas prasmes, jo tieši šajā pasākumā visa gatavošana notiek tiešā šefpavāra vadībā. Šefpavārs izstāstīs visu gatavošanas gaitu un katram dalībniekam tiks doti savi uzdevumi. Visiem dalībniekiem, vienlaicīgi darbojoties, būs iespēja redzēt un pašiem izmēģināt arī citas apkārt notiekošās darbības.

Piedāvājam arī kopīgi gatavot dažādus klasiskus kokteiļus.

Kopējais gatavošanas laiks ir aptuveni 45 minūtes, taču visa pasākuma kopējais laiks plānots ap 3 līdz 4 stundām, kurās ieskaitām sagaidīšanas dzērienu malkošanu, maltītes un pasākuma baudīšanu. Kopā gatavošanas iespējams veidot dažāda izmēra grupām. Cenas un ēdienkartes var atšķirties no sezonas un apmeklētāju skaita.
Vairāk

RĪGAS
CENTRĀLTIRGUS
TŪRE

Kurš gan labāk var pastāstīt par Rīgas Centrāltirgu nekā mūsu pašu kulta ēdienu vēstnesis Mārtiņš Sirmais? Mārtiņš iepazīstinās ar saviem mīļākajiem sezonas produktiem un zemniekiem, kuriem ir vislabākā cena un produktu kvalitāte, kā arī atklās kam jāpievērš uzmanība iegādājoties zivis, gaļu vai dārzeņus. Mārtiņš ir eksperts un varētu pārvietoties pa Rīgas Centrāltirgu ar aizvērtām acīm, tāpēc vēlamies lai arī Jūs varētu iepazīt lielāko Ziemeļeiropas tirgu un tā piecus milzīgos paviljonus caur šefpavāra perspektīvu.
Tirgus tūres ilgums ir aptuveni 1 līdz 1,5 stunda. Pēc tās piedāvājam ieturēt maltīti 3 pavāru restorānā un kopīgi pie galda apspriest un dalīties ar iegūtajiem padomiem un novērojumiem. Tikšanās vieta nemainīga - pie Rīgas Centrāltirgus zivju paviljona ieejas no Daugavas puses. Par pieejamajiem datumiem, pusdienu ēdienkarti un cenām lūdzam sazināties ar ofisu.
Vairāk

Telpas tavam pasākumam

Restorāns

Restorāns

līdz 48 personām

Restorāna pirmā stāva telpa kopā ar atvērtu virtuves daļu, kurā iespējams redzēt kā pavāri gatavo un pasniedz ēdienu. Telpas varam pielāgot dažādiem pasākumiem pēc vajadzības. Tās var būt gan vakariņas Rīgā, ārzemju viesiem, lai iepazīstinātu ar Latvijas garšu, gan pusdienas par godu kristībām vai diploma iegūšanai.

Šefpavāra galds

Šefpavāra galds

līdz 10 personām

Restorāns tuvu ļauj vērot un piedzīvot pavārmākslu, jo sēdvieties ir tieši restorāna sirdī - cieši klāt viesmīļu čalām un pavāru nažu skanējumiem. Tie, kuri baudījuši šo piedzīvojumu, ka šis ir labākais un aizraujošākais, kā arī gardākais Chefs table Rīgā.

Svinību zāle

Svinību zāle

Līdz 70 personām

Atsevišķas telpas restorāna 2.stāvā, kur iespējams uzņemt kompāniju līdz pat 70 personām. Telpu izkārtojumu varam izveidot gan svinībām pie kopīga galda, gan semināram ar projektoru, gan arī dažādu grupu kopā gatavošanām un meistarklasēm.

Pieteikt savu notikumu

Mēs parūpēsimies, lai jūs varat 100% nodoties savam piedzīvojumam, ne par ko neuztraucoties

Atsūti savu jautājumu vai pasākuma pieteikumu un mēs ar Jums sazināsimies 1 darba dienas laikā.