RESTORĀNS RĪGĀ STRAUJI IEGUVIS POPULARITĀTI GAN VIETĒJO, GAN ĀRZEMJU VIESU VIDŪ, KĀ ARĪ GODAM NOPELNĪJIS VIETU IZCILĀKO LATVIJAS RESTORĀNU VIDŪ. RESTORĀNU SLAVĒ GAN KĀ IZCILU VAKARIŅU RESTORĀNU, GAN KĀ VIETU, KUR ĀRZEMNIEKIEM PARĀDĪT KĀ GARŠO LATVIJA.
Mārtiņam ir neremdināma zinātkāre par ēdienu izcelsmi un ambīcijas iepazīt ne tikai vietējos, bet arī pasaules ēdienus tuvplānā. Tas vainagojies ar garšīgiem un spilgtiem stāstiem gan par kulināriju, gan arī cilvēkiem, kas saistīti ar to. Ar savu harizmu un virtuozitāti apburs ik katru! Viens no restorāna dibinātājiem.
Lai arī dzimis rīdzinieks, lauku labumu garšu viņš iecienījis jau bērnībā. Ornitologs kopš agras jaunības, šefpavārs un viens no organizācijas slow-food biedriem un atbalstītājiem. Cauri putnu vērošanu dzīvo līdzi gadalaikiem un sezonālām pārmaiņām dabā. Stingri pieturās pie principa – izmantot produktu no deguna līdz astei. Viens no restorāna dibinātājiem.
Šefpavārs
viesi & dzērieni
Līdzīpašniece
Līdzīpašnieks
Viesi
Viesi
chef de partie
chef de partie
chef de partie
Sūti savu pieteikumu un kļūsti par daļu no 3 pavāru komandas!