Banketi

ĒDIENU KOPĀ GATAVOŠANA

Gatavošana notiek tiešā šefpavāra vadībā. Viņš izstāsta gatavošanas gaitu, parāda, kas darāms, un dod uzdevumus katram dalībniekam.Visas grupas darbojas vienlaikus, taču dalībniekiem ir iespēja dzirdēt un redzēt, ko dara pārējie. Kopējais gatavošanas laiks ir aptuveni 45 minūtes. Parasti gatavojam četras ēdienu kārtas. Kopāgatavošana domāta 5 līdz 80 dalībniekiem.

IZBRAUKUMA ĒDINĀŠANA

Ārpus restorāna mēs gatavojam bieži — klājam ekstraordinārus galdus, organizējam pagaidu (pop-up) restorānus, kā arī klasiskus vai askētiskus un nepiespiestus pasākumus.
Paēdināsim un apkalposim Jūsu viesus gan muzejā vai izstāžu zālē, gan brīvā dabā — var teikt: pilnīgi jebkur uz planētas Zeme. Izvēlieties vien vietu un laiku!

EKSKURSIJA UZ CENTRĀLTIRGU AR ŠEFPAVĀRU

Kas gan labāk pazīst tirgu, ja ne šefpavārs, kurš ik rītu apmeklē tirgu, izvēloties produktus restorānam! Esam eksperti šajā jomā, tāpēc vadām ekskursijas Rīgas Centrāltirgū, lai arī Jūs varētu iepazīt lielāko Ziemeļeiropas tirgu un tā piecus milzīgos paviljonus.
Ekskursija ilgst no vienas līdz pusotrai stundai. Tās laikā šefpavārs Jūs iepazīstinās ar Latvijas tradicionālajiem produktiem, kurus būs iespējams arī nogaršot.