Ēdienkarte

3 pavāru restorāna ēdienkarte

Uzkodas

EUR

Sālīta mencas fileja, fenheļa jogurts, kombu, mārrutku mērce

11,90

Strausgaļas tartars, vistu ola, marinēts sīpols, dzērveņu alus

12,40

Sarkanvīnā glazēta pīles krūtiņa, ķirši, fuagrā, melnās taurenes, vīgriezes

12,40

Zaļie sparģeļi, ”Soira” krēmsiers, vistas ola, fermentēts ķiploks, bērzu sulas sīrups

10,90

Kūpināta zuša fileja, baltie griķi, cidonijas, daši

18,00

Zupas

Jūras velšu zupa, fregola

11,90

Rāmennūdeļu zupa, pīles krūtiņa

11,50

Seleriju saknes un ābolu krēmzupa, salvija, šalotes sīpols, kaņepju sēklas

7,50

Pamatēdieni

Foreles fileja, ziedkāposts, vistu ola, holandiešu mērce, bērzu sulu sīrups

17,50

Akmeņasaris, kartupeļu – wasabi biezenis, gailenes, koriandrs, jūras zāles

24,00

Tunzivs steiks, humoss, sardīnes, fenhelis

25,60

Lēni gatavots jēra ciskas steiks, baklažāni, anšovi, skābais krējums, fenhelis, tomāti, buljona glazūrmērce

24,80

Iberico cūka, sautēti kāposti, puravs, sinepju glazūrmērce

23,70

Melnā kinoja, lazdu rieksti, ziedkāposti, pērļu grūbas, baklažāns

9,90

Piedevas

Krāsnī cepti kartupeļi, garšaugu sviests

4,00

Karstie spinātu salāti, tomāti, cepti ķiploki

4,00

Zaļie lapu salāti, svaigie dārzeņi un olīveļļa

4,00

Deserti

Medus kūka ar safrāna želeju un jogurta saldējumu

7,00

Latvijas delikatešu sieru plate ar trifelēm, aromatizētu medu, ievārījumu un maizes grauzdiņiemLatvijas delikatešu sieru plate ar trifelēm, aromatizētu medu, ievārījumu un maizes grauzdiņiem

9,50

Griķu medus saldējums ar karamelizētu fenheli un marinētiem burkāniem

9,90

Valrhona šokolādes ganašs ar apelsīnu zefīru un viskija saldējumu

9,90

Melnās šokolādes parfē ar zemesriekstu karameli, upenēm un miso saldējumu

7,00