Banketi

ĒDIENU KOPĀ GATAVOŠANA

Gatavošana notiek tiešā šefpavāra vadībā. Viņš izstāsta gatavošanas gaitu, parāda, kas darāms, un dod uzdevumus katram dalībniekam.Visas grupas darbojas vienlaikus, taču dalībniekiem ir iespēja dzirdēt un redzēt, ko dara pārējie. Kopējais gatavošanas laiks ir aptuveni 45 minūtes. Parasti gatavojam četras ēdienu kārtas. Kopāgatavošana domāta 5 līdz 80 dalībniekiem.

GARŠVIELU DARBNĪCA

Pasaules garšvielu darbnīca sākas ar atsevišķu garšvielu iepazīšanu ievērojamāko Latvijas šefpavāru vadībā. Vispirms aizklāti tiek degustēta smarža, tad tiek stāstīts par garšvielu izcelsmi, to vēsturi un ceļu līdz mūsu galdiem.
Klātesošajiem līdzdarbojoties, šie stāsti pāraug praktiskos padomos — kā atdzīvināt garšvielas, kā tās grauzdēt, malt un jaukt, kā uzglabāt un lietot. Iepazīstoties tuvāk ar pasaules garšvielu salikumiem, dalībnieki šefpavāra vadībā veido savus unikālos garšu maisījumus izvēlētajam produktam — dārzeņiem, zivīm vai noteiktai gaļai: liellopu, pīļu, vistu vai cūku.
Meistarklases dalībniekiem piedāvāsim iespēju sevis pagatavotos garšvielu maisījumus iepakot drošai lietošanai, noformējot tos kā suvenīrus līdzņemšanai.

IZBRAUKUMA ĒDINĀŠANA

Ārpus restorāna mēs gatavojam bieži — klājam ekstraordinārus galdus, organizējam pagaidu (pop-up) restorānus, kā arī klasiskus vai askētiskus un nepiespiestus pasākumus.
Paēdināsim un apkalposim Jūsu viesus gan muzejā vai izstāžu zālē, gan brīvā dabā — var teikt: pilnīgi jebkur uz planētas Zeme. Izvēlieties vien vietu un laiku!

EKSKURSIJA UZ CENTRĀLTIRGU AR ŠEFPAVĀRU

Kas gan labāk pazīst tirgu, ja ne šefpavārs, kurš ik rītu apmeklē tirgu, izvēloties produktus restorānam! Esam eksperti šajā jomā, tāpēc vadām ekskursijas Rīgas Centrāltirgū, lai arī Jūs varētu iepazīt lielāko Ziemeļeiropas tirgu un tā piecus milzīgos paviljonus.
Ekskursija ilgst no vienas līdz pusotrai stundai. Tās laikā šefpavārs Jūs iepazīstinās ar Latvijas tradicionālajiem produktiem, kurus būs iespējams arī nogaršot.

ĢIMENES PUSDIENAS

Pusdieno restorānā ģimenes lokā pie bagātīgi klāta galda ar tradicionāliem viesību ēdieniem. Mēs nodrošināsim gardu maltīti un lielisku apkalpošanu, bet Jūs parūpējieties par jautru kompāniju.
Pusdienu ēdienkartes cena € 25,00. Bērniem no 0 līdz 4 gadiem viss par brīvu, no 5 līdz 15 gadiem – 50% Minimālais viesu skaits 12 personas. Izbaudiet brīvdienu maltīti mājīgā atmosfērā kādā no restorāna zālēm.
Piedāvājums pieejams brīvdienās.

DESERTU KOPĀ GATAVOŠANA

Šajā meistarklasē viesi sadalās trijās komandās, lai katra no tām gatavotu pa desertam. Viena gatavo Švarcvaldes ķiršu kūku, otra — trifeles, bet trešā — pēc izvēles: tiramisu, turziņkēksus (cupcakes), tonkas pupu baltās šokolādes krēmu vai safrāna kēksu.
Gatavošanas procesā uzzināsiet par šo desertu vēsturi, izcelsmi un iemesliem, kāpēc tie ir kļuvuši par kulta našķiem.
Desertus ir paredzēts nobaudīt pēc kopāgatavošanas, bet trifeles kā cienastu varēs aiznest draugiem vai tuviniekiem.

NĀKOTNES ĒDIENU LABORATORIJA

Šajā meistarklasē iepazīstinām ar ikdienā mazāk pazīstamiem ēdienu gatavošanas paņēmieniem, lietojot šķidro slāpekli, sauso ledu, vakuumvāri, sifonu un citus līdzekļus.
Gatavošanas procesu vada šefpavārs, iesaistot dalībniekus, kuriem ir vēlme izmēģināt nākotnes tehnoloģijas. Kopējais gatavošanas ilgums ir aptuveni 45 minūtes. Pagatavotos ēdienus pasniedz kā uzkodas pirms vakariņām.